Hyra bord och stolar stockholm

Här kan du hyra bord och stolar i Stockholm

Ska du anordna ett event, en fest eller ett bröllop? Vi vet hur mycket det är att tänka på, speciellt för den som ska dra i alla trådar. Man ska hyra bord och stolar, porslin, dekorationer och kanske till och med ett partytält. Visst vore det smidigt om allt detta fanns att finna hos en och samma leverantör? Visst vore det också bra om leverantören var ett etablerat företag med över 35 år i branschen? 

Vi vet, det låter nästan för bra för att vara sant. Men faktum är att ett sådant företag faktiskt finns för dig som vill hyra bord och stolar i Stockholm med omnejd. Företaget heter Aladdins Uthyrning och har ett av Europas största sortiment av artiklar för fester och events. Bolaget grundades 1986 och har möjlighet att förse events med upp till 15.000 deltagare med stolar, bord, porslin och mycket mer. 

Tydliga trender inom eventindustrin

Vi ser en tydlig trend inom eventindustrin där digitaliseringen tar över allt mer. Man bjuder in gäster digitalt och registrerar dom vid ankomst via mobila appar. Quiz, omröstningar, fotoväggar – you name it – allt är digitalt. Men vad som inte går att digitalisera är all inredning, alla möbler och allt porslin som behövs för att genomföra ett event. 

Digitaliseringen har dock inneburit att färre människor behöver vara inblandade i planeringen och förberedelserna av ett event. Det här gör att färre människor får fler arbetsuppgifter på sitt bord och det kräver en viss struktur av den som planerar, för att resultatet ska bli bra.

Många events fungerar som ett skyltfönster för olika produkter och varumärken. Ett event idag handlar mycket mer om att skapa en atmosfär och en image som sänder rätt budskap. Kända varumärken vill att deras produkter fotograferas i en snygg miljö, med snygga möbler, osv.

Superenkelt att hyra bord och stolar i Stockholm

För den som vill anlita Aladdin Uthyrning för att hyra bord och stolar i Stockholm kan man göra på flera olika sätt. På hemsidan kan du själv titta igenom sortimentet. När du väl vet vad du vill ha, lägger du enkelt en beställning. 

Aladdins Uthyrning har ett hämta-självlager i Täby. Här kan du lätt och smidigt hämta upp din beställning på egen hand. Självklart erbjuder även Aladdins Uthyrning utkörning och hämtning av beställningen. 

Gör ditt event till någonting alldeles extra

Det är ofta de små detaljerna som gör det där lilla extra för ett event. Men det kan också vara dom stora. Om du planerar ett utomhusevent, se då till att välja ett partytält som står stadigt på marken. Fyll tältet med stolar, bord, porslin och dekorationer. Aftonbladet har tagit fram de främsta tipsen så att du kan förbereda dig för ditt evenemang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *